Ta med bilen på kryssning

Något många drömmer om är att åka på en riktigt härlig roadtrip på resan. Detta är något som inte hört till vanligheterna på de karibiska öarna, men nu finns möjligheten. Våra senaste kryssningsfartyg är utrustade med stora bildäck där vi bland annat har monterat påkörningsskydd på plats för att göra dessa däck så säkra som möjligt.

Detta är något som är oerhört trevligt eftersom Karibien erbjuder många öar med vackra vyer där man kan upptäcka hela ön med hjälp av bilen. Detta sätt att turista på är verkligen fantastiskt. Det kan vi därför varmt rekommendera eftersom en roadtrip i Karibien verkligen är något utöver det vanliga.

Något som är viktigt att tänka på när man ska ta med bilen på kryssning är att se till att boka plats för bilen. Detta är något man behöver göra i samband med bokningen av hytt för att kunna vara säker på att få plats för bilen. Det finns nämligen fler hytter än bilplatser på våra fartyg och därför kan inte alla som ska åka med ta med bilen. Så här gäller det att vara ute i god tid och boka plats för att vara säker på att man får ta med bilen.

Något annat som är viktigt att tänka på när det är dags att boka en kryssning är att det finns många olika typer av hytter. Hos oss går det att välja till ett flertal saker, bland annat fönsterplats och fler sängar, vilket gör att man kan skräddarsy hur man vill ha sin hytt. Här gäller det dock att vara ute i god tid så att man verkligen hinner boka den typen av hytt man vill. Är man ute i sista minuten är risken stor för att den typ av hytt som man själv önskar redan är fullbokad. Det är några bra tips från oss här på RCCL. Vi hoppas att din nästa resa med oss blir fantastisk!