Lyxa till det i första klass

En vanlig fråga från kunder som är intresserade av att resa med oss när de ska på kryssning i Karibien är vilka lyxprylar som ingår när man bokar en hytt i första klass. Många undrar, till exempel, om det går att boka en hytt med badkar här eller om man får nöja sig med en vanlig dusch? Svaret är att självklart ingår badkar om man bokar en hytt i första klass och det gäller på alla våra fartyg. Det är till och med så att om man bokar en svit i första klass så ingår dessutom ett bubbelbadkar. Badrummen i våra sviter ligger på översta däck och har panoramautsikt vilket gör att du kan njuta av Karibiens bästa utsikt med ett glas bubbel i badkaret. Bättre än så kan det väl knappast bli!

Något annat som ingår i våra hytter i första klass är gratis roomservice. Man kan när som helst beställa mat från våra restauranger ombord helt utan serviceavgifter. Våra butlers står också redo att hjälpa till dygnet runt.

När man bokar en svit i första klass ingår dessutom en personlig butler, samt fri mat och dryck från alla våra restauranger via roomservice om man väljer till vårt All Inclusive-paket. Detta är något som många kunder har efterfrågar och det har varit utsålt sedan vi lanserade det i januari i år, så det känns väldigt roligt och det är något som vi är väldigt stolta över.

Händer något annat hos oss då? Ja, absolut. TIll hösten har vi långt gående planer på att genomföra temakryssningar. Ett tema vi kan avslöja redan nu är ”Pirates of the Carribean” där vi hoppas kunna erbjuda en kryssning som besöker platser som vi ser i filmerna, samt erbjuder dagsutflykter till kända tillhåll för riktiga pirater. Det kommer givetvis att ingå föreläsningar, fester med pirattema och utklädd personal, som sig bör när det är en riktig temakryssning.