Nytt städavtal tecknat

Vi på Royal Caribbean Cruise Lines är mycket glada över att kunna offentliggöra ett samarbete som vi jobbat mycket på. Vi kommer från och med nu att samarbeta med städföretaget Rhstad.com och detta ser vi mycket fram emot.

Tidigare har vi tagit in olika firmor som städat våra olika fartyg men nu har vi skrivit ett stort avtal med RH Städ som innebär att personal från RH Städ kommer att vara i tjänst på alla våra fartyg och se till att vi har en trevlig miljö för alla kunder som åker på kryssning med oss.

Att vi får till det här avtalet gör att vi säkerställer kvaliteten och jobbar tillsammans med en seriös aktör som säkerställer att städningen alltid håller hög kvalitet samt att alla våra fartyg alltid är bemannad med städpersonal.

Att hålla rent på fartygen har förstås alltid varit väldigt viktigt för oss men nu tar vi flera steg på andra plan. Efter pandemin så har vi ju lärt oss att det är väldigt viktigt att smittsäkra fartygen även när det inte är pandemi-tider och detta kommer vår nya partner att få i uppdrag att göra.

En annan stor fördel är att vi nu samarbetar med ett svenskt företag som står upp för schyssta villkor och avtalsenliga löner. Vi är väldigt noga med att alla som arbetar ombord på våra fartyg ska arbeta med bra villkor och heltäckande försäkringar och detta gäller även så kallad inhyrd personal.

Det känns skönt att vi nu säkerställer detta genom att jobba tillsammans med en firma som lever upp till de kraven.

Vi är väldigt måna om att ha en trevlig, ren och städad miljö ombord på våra fartyg och detta är ännu ett steg i riktningen mot att leva upp till den visionen och det är vi såklart väldigt glada över. Vi hoppas att ni kunder kommer att märka av en förbättring nu när professionell städpersonal finns ombord på alla fartyg.