Nya sängar i alla våra hytter

När man åker på en längre kryssning i Karibien vill man förstås ha en skön säng i hytten. Det får du när du reser med oss. Vi har nämligen gjort en storsatsning på komfort och köpt in nya kontinentalsängar till alla våra hytter på alla våra fartyg!

Det var inte några fel på de gamla sängarna men eftersom vi vill inrikta oss mer på lyx och komfort framöver så har vi valt att göra denna satsningen. Det innebär att alla våra resenärer framöver kommer att sova i nya och moderna kontinentalsängar medan våra fartyg guppar fram mellan öarna över det karibiska havet. Detta tror vi kommer att bli ett stort lyft för oss och det kommer givetvis att kännas väldigt bra när vi har fått alla våra nya kontinentalsängar på plats.

Detta kan vara bra att känna till för alla som vill boka våra populära kryssningar i vinter. Då kommer alla nya sängar garanterat att vara på plats så att alla våra högt ärade gäster kan sova som prinsar och prinsessor!

En annan sak som kan vara bra för alla kunder att känna till är att vi under vintern kommer att satsa på fler turer än tidigare. Detta är väldigt roligt och vi hoppas att det kommer att bli uppskattat. Det finns goda möjligheter att hinna se många av Karibiens vackra öar och stränder tack vare våra turer. Vi kommer att ha en som vi kallar Stora Karibienturen som stannar till i 12 olika länder på 14 dagar. Om du vill passa på att se de berömda grisarna på Bahamas, lyssna på reggae på Jamaica och njuta av strandlivet på Aruba så passar den utmärkt för dig.

Det finns som sagt mycket att upptäcka i Karibien och det absolut bästa sättet att göra det på är med båt. Vi hoppas att er nästa resa blir med oss och våra underbara fartyg!