Nya fåtöljer på alla våra fartyg!

Ja, ni läste rätt! Karibiens bästa båtar blir ännu bättre. Vi kan nu stolt meddela att vi samarbetar med Dina Möbler och de kommer att förse alla våra fartyg med nya, moderna fåtöljer. Nu kommer det att bli riktigt skönt att hänga i loungen och vi kommer också att ha nya fåtöljer i alla våra hytter.

Även i vänthallar och i barer kommer vi att fylla på med nya fåtöljer från Dina Möbler. Det ska vara bekvämt att sitta ner och blicka ut över den Mexikanska Golfen när man reser med oss på RCCL. Tänk vad underbart att luta sig tillbaka i en skön fåtölj med en god drink i handen och blicka ut över det klarblå havet. Det finns väl knappast någon bättre känsla än så? Eller jo, det kanske det gör. Men ni fattar poängen.

Något som är väldigt bra med dessa fåtöljer är att de finns i många olika modeller och storlekar. Det gör att vi kan erbjuda många olika typer av sittplatser ombord på våra fartyg. Om man till exempel vill sitta ute på däck så finns det fåtöljer som passar utmärkt för att sitta utomhus. Vill man istället hänga i baren så finns det härliga fåtöljer där som passar alldeles utmärkt för barhäng. Och vill man dra sig tillbaka i hytten med en god bok så har man möjlighet att göra det eftersom det finns gott om plats där som man kan utnyttja samt en skön fåtölj att slå sig ned i.

Tack vare detta samarbete kommer vi alltså att ha fåtöljer för alla tillfällen ombord på alla våra fartyg. Det känns fantastiskt och vi hoppas att även ni kunder kommer att uppleva detta som något alldeles extra.

Våra nya fåtöljer kommer att förbättra upplevelsen för alla våra resenärer och det passar alldeles utmärkt att luta sig tillbaka oavsett om det är i hytten, i baren eller på soldäck.