Ny lekledare ombord på RCCL:s barnkryssning

Hej hej alla glada!

Jonas heter jag och jag är 37 år gammal. Jag tänkte ta och presentera mig. Det är nämligen jag som är den nye lekledaren på alla RCCL:s barnkryssningar. Vi kommer att erbjuda massor av roliga aktiviteter ombord som till exempel att leta fram piratskatten samt att hoppa runt i vårt härliga bollhav ombord.

Vi kommer också att erbjuda ansiktsmålning för alla som vill se ut som riktiga pirater eller bli målade som sitt favoritdjur. Varför inte måla dit ett par härliga huggtänder och se ut som en haj? Det är bara fantasin som sätter gränser ombord hos RCCL.

Skattjakterna börjar alltid i barnrummet på våning 7 och vi kör varje dag klockan 14.00. Så om du befinner dig ombord på vårt fartyg med barnaktiviteter så är det bara att bege sig dit klockan 14 och ta med ditt barn så ska vi ha en jätterolig skattjakt tillsammans.

Men skynda dig, vi måste hitta den innan Kapten Tveskägg och hans besättning kapar vårt skepp och hittar skatten först. Det kommer att bli en hårt strid och någon kanske måste gå på plankan…

Ja, det är ett spännande äventyr som väntar.

Lite kort om mig som kommer att vara er lekledare. Jag kommer ursprungligen från Örebro där jag jobbat på diverse olika jobb. När jag var 16 år började jag som reklamutdelare och sedan dess har jag hunnit med att stå i kassan i butik, jobba i en skoaffär, varit kypare på en restaurang samt sålt laddboxar åt laddbox-orebro.se i ett antal år. Att få jobba hos RCCL och förgylla kryssningar i Karibien känns verkligen som en dröm och jag kan inte vänta på att komma igång!

Ombord på våra fartyg erbjuder vi som sagt en mängd olika aktiviteter för såväl små som stora barn. Så boka er resa idag och häng med på äventyr!