Kvalitetsgolv på alla bildäck

Inför vintern så genomför vi stora renoveringar på alla våra fartyg som ska ta er till Karibien framöver. Allt fler har velat åka med lastbilar, husvagnar och husbilar till Karibien och för dessa finns det givetvis plats på våra väl tilltagna bildäck. För att kunna göra detta på ett bra sätt så kommer vi att renovera samtliga bildäck och lägga nya golv. Detta gör vi i samarbete med en firma som tillhandahåller industrigolv örebro som är ett golv som verkligen håller högsta möjliga kvalitet.

Något som vi har varit väldigt noga med att är att golven ska klara olika klimat. Våra båtar ska givetvis vara utrustade för att klara de olika typerna av väder som man stöter på i Karibien, med allt från gassande sol till tropiska orkaner och kraftiga skyfall.

Båtarna ska även klara av att föra trafiken till Sverige och det innebär kalla stormiga nätter på nordsjön samt snöfall och minusgrader när båtarna närmar sig kalla Norden.

Detta har vi givetvis sett till att ta med i beräkningarna så vi kommer självklart att lägga ett golv som klarar alla dessa påfrestningar såväl som tyngden från bilarna och de andra fordonen som färdas på bildäck.

Något som är väldigt roligt är att dessa golv kommer med goda vitsord och leverantören erbjuder också rejäla garantier vilket gör att vi känner oss trygga med detta och vi hoppas att våra kunder kommer att känna sig lika trygga med detta. Vi har valt att spendera lite extra för att få till ett golv av högsta kvalitet istället för att tumma på kvaliteten och detta är något som vi verkligen tror kommer att löna sig i längden. Tanken är att det nya golvet ska hålla länge och då vill vi göra det bra så att det blir rätt från början.

Vi hoppas att ni ska gilla våra nya golv!