Tack till vår VVS-partner!

Hälsningar från RCCL (Royal Caribbean Cruise Line),

Navigera genom de mäktiga haven, förbinda världens kontinenter och skapa oförglömliga minnen för våra resenärer – så ser vår dagliga verksamhet ut på RCCL. Vår flotta av imponerande fartyg är inte bara transportmedel; de är flytande städer, fulla av äventyr, komfort och en hel värld av upplevelser.

Inom den marina industrin är det av yttersta vikt att varje komponent av fartygen fungerar felfritt, och det inkluderar så klart vårt VVS-system. Att säkerställa att vattenflödet ombord på våra kryssningsfartyg fungerar optimalt, från passagerarkabiner till våra gourmetrestauranger och uppfriskande poolområden, är kritiskt för att leverera den förstklassiga upplevelse som vi är kända för.

Det var med detta i åtanke som vi inledde vårt samarbete med Leijonborgs Rör, specialister inom VVS Örebro, för att säkra och uppgradera VVS-systemen på samtliga av våra fartyg. Att välja rätt partner för denna omfattande uppgift var avgörande, och vi fann den kompetens, precision och engagemang vi sökte hos Leijonborgs Rör.

Leijonborgs Rör har genom sitt gedigna arbete och sitt fokus på lösningar av högsta kvalitet, säkerställt att varje vattendroppe som flyter genom rören på våra fartyg gör det på ett tillförlitligt och effektivt sätt. Deras team av kvalificerade ingenjörer och VVS-specialister har visat en förståelse och kapacitet att anpassa sina tjänster efter de unika utmaningar och förutsättningar som vår omfattande flotta presenterar.

Att säkerställa en stabil och pålitlig vattenförsörjning ombord är inte bara viktigt för komforten och nöjet för våra gäster, utan är också kritiskt för säkra operationer över våra samtliga destinationer världen över. Vi är mycket nöjda över samarbetet med Leijonborgs Rör och ser fram emot en fortsatt positiv relation som flyter framåt lika smidigt som vattnet genom våra fartygs välkonstruerade rörsystem.

Vi på RCCL vill tacka Leijonborgs Rör för deras enastående arbete och för att de är en vital del av att hålla vår verksamhet seglande smidigt.

Med varma hälsningar, Teamet på Royal Caribbean Cruise Line