Ett häftigt tillskott i alla våra butiker

Hej kära resenärer och RCCL-familjen!

Vi på Royal Caribbean Cruise Lines (RCCL) strävar ständigt efter att förbättra er upplevelse ombord. Vi lyssnar på era önskemål, och idag är vi upphetsade över att kunna presentera något riktigt speciellt!

Det har länge varit en passion inom RCCL att förse våra gäster med produkter av högsta kvalitet. Idag är vi stolta över att introducera en lyxig olivolja, nu tillgänglig i våra butiker ombord på alla våra fartyg!

Denna olivolja är inte bara en produkt – det är en resa i sig. Från de solkyssta olivlundarna i Medelhavet, har varje droppe av denna olja skapats med omsorg och kärlek. Den är kallpressad för att bevara alla näringsämnen och har en utsökt smak som förhöjer vilken rätt som helst. Föreställ er att doppa en bit av vårt nybakade bröd i denna gyllene olja eller använda den för att fullända en färsk sallad. Smaken är en kombination av friskhet, fyllighet och ren kvalitet.

Men varför olivolja, kanske ni undrar? Olivolja har sedan länge varit en stapelvara i medelhavsköket, känt för sina hälsosamma fetter och antioxidanter. Och med tanke på våra många kryssningar i Medelhavsregionen kände vi att det var dags att ge er en bit av den kulturen, oavsett var i världen vi seglar.

Så nästa gång du vandrar runt i våra butiker ombord, leta efter denna exklusiva flaska. Den är den perfekta gåvan till dig själv eller till någon kär, en smak av Medelhavet att ta med hem.

Vi är stolta över att kunna erbjuda denna olivolja till er och hoppas att ni kommer att njuta av den lika mycket som vi gör.

Vi vill också tipsa om att vi har många andra härliga varor i våra butiker ombord. Oavsett om du vill köpa souvenirer eller vykort eller något annat från våra resmål så hittar du det garanterat ombord.

Lyckliga seglingar och smaklig måltid!