Vi skänker vinsten från kommande kryssningar till välgörande ändamål

Hej kära resenärer och vänner av RCCL!

Idag vill vi dela med oss av en särskilt viktig och hjärtevärmande nyhet. RCCL har beslutat att göra en betydande insats för att stödja samhället och de människor som befinner sig i en av dess mest sårbara situationer. Vi kommer att skänka all vinst från våra kommande kryssningar till en organisation som arbetar med att hjälpa individer och familjer i behov av skyddat boende att hitta stabila och trygga bostäder via bostadsgarantin.

Vi på RCCL tror fast på att vi som företag har ett ansvar att inte bara erbjuda minnesvärda resor till våra kunder, utan också att bidra till en bättre värld. Genom denna donation vill vi ge tillbaka till samhället och hjälpa dem som kämpar för att hitta en trygg plats att kalla hem.

Skyddat boende bostadsgaranti är ett initiativ som syftar till att hjälpa personer som på grund av olika omständigheter, såsom flykt från våld i hemmet eller andra svåra levnadssituationer, står utan en fast bostad. Organisationen vi stödjer gör ett ovärderligt arbete för att säkerställa att dessa individer och familjer får tillgång till lämpliga bostäder och därmed en chans till en ny start och ett tryggare liv.

Varje kryssning ni bokar med oss under denna period blir mer än bara en semester – det blir en handling av solidaritet och medmänsklighet. Ni kommer inte bara att uppleva den höga standarden och den exceptionella servicen som RCCL är känd för, utan också bidra till en god och viktig sak.

Vi hoppas att detta initiativ kommer att uppmuntra och inspirera andra företag och individer att också göra insatser för att stödja och förbättra samhället vi lever i. Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad.

Boka din nästa resa med RCCL och bli en del av denna viktiga insats. Låt oss tillsammans segla mot en ljusare framtid för alla.