Ny produkt i våra butiker ombord

Hej kära resenärer och RCCL-följare,

Idag har vi på Royal Caribbean Cruise Line (RCCL) en mycket spännande nyhet att dela med er, som vi tror kommer att förhöja upplevelsen ombord på våra kryssningar ännu mer. Vi är glada att kunna meddela att vi nu kommer att börja erbjuda CBD olja här i våra butiker ombord. Detta är en del av vårt löpande åtagande att erbjuda våra gäster en rad högkvalitativa produkter och tjänster.

För er som kanske inte är bekanta med CBD-olja, är det en naturlig olja som utvinns från hampa. Den har vunnit popularitet över hela världen för sina avslappnande egenskaper och används ofta för att främja välbefinnande och avkoppling. Det är viktigt att notera att CBD-olja inte innehåller THC, den psykoaktiva komponenten i cannabis, och är helt laglig och säker att använda.

Vi förstår att våra gäster letar efter sätt att avkoppla och föryngra under sina kryssningar, och vi tror att CBD-oljan kan vara ett utmärkt tillskott till deras wellness-rutiner. Efter noggrann forskning och samråd med hälso- och säkerhetsexperter, har vi beslutat att inkludera CBD-olja bland våra produkter ombord.

Våra butiker ombord kommer att erbjuda ett brett utbud av CBD-produkter, inklusive oljor, krämer och andra applikationsformer, alla tillverkade med högsta kvalitet och säkerhetsstandarder. Vårt kunniga personal kommer att vara tillgänglig för att svara på alla frågor och hjälpa våra gäster att välja den produkt som bäst passar deras behov.

Vi vill försäkra våra gäster att alla våra CBD-produkter är noggrant utvalda och uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna. Vi är engagerade i att erbjuda våra gäster endast det bästa och detta nya tillägg är inget undantag.

På RCCL är vi ständigt på jakt efter nya och innovativa sätt att förbättra våra gästers upplevelse ombord. Vi tror att tillägget av CBD-produkter till vårt sortiment kommer att bidra till att göra din resa ännu mer minnesvärd och avkopplande.

Vi ser fram emot att välkomna er ombord och hoppas att ni kommer att uppskatta detta nya tillskott till våra butiker.