Ny investering

Vi på Royal Caribbean Cruise Line (RCCL) är alltid på jakt efter sätt att förbättra våra anställdas arbetsmiljö och välbefinnande. Vi förstår att vårt team inte bara är våra anställda, utan våra kollegor och familj på havet. Därför är vi glada att meddela vår senaste investering – en lyxig husbil från Kabe som nu står tillgänglig i hamnen för våra anställdas bruk.

Att arbeta på ett kryssningsfartyg är en spännande och unik upplevelse, men det kan också vara krävande. Långa arbetspass, tid borta från familj och vänner och att ständigt vara på språng kan ta ut sin rätt. Därför är det viktigt för oss att erbjuda vårt team möjligheter till avkoppling och återhämtning när de inte är ombord på fartygen.

Vår nya husbil från Kabe husbilar är ett uttryck för vårt åtagande att skapa en positiv och stöttande arbetsmiljö för våra anställda. Med sin moderna design och bekväma faciliteter erbjuder den en plats där vårt team kan koppla av, ladda batterierna och njuta av lite tid för sig själva.

Husbilen är fullt utrustad med allt som behövs för en avkopplande vistelse. En bekväm säng, ett kök för att laga favoriträtter och ett badrum för att fräscha upp sig – allt finns där. Dessutom finns det gott om utrymme för att umgås med kollegor eller bara njuta av lugnet och tystnaden i hamnen.

Vi tror att den här investeringen kommer att göra en verklig skillnad i våra anställdas liv. Genom att erbjuda en plats där de kan koppla av och återhämta sig, hoppas vi kunna stödja deras fysiska och mentala hälsa och främja en balans mellan arbete och fritid.

Vi är stolta över att kunna erbjuda denna förmån till vårt team och ser fram emot att se hur den kommer att bidra till att göra RCCL till en ännu bättre arbetsplats för alla. Välkommen ombord på RCCL, där vi tar hand om våra anställdas välbefinnande med samma omsorg och uppmärksamhet som vi gör med våra gäster.

Vänliga hälsningar,

RCCL-teamet